Extra eindjaarskorting van 30 November t/m 7 Januari 2019 !

Siergrindvloer als steentapijt - Toepassing

Siergrindtapijt is zeer geschikt in uw woning of appartement, kantoren, showrooms, winkelpanden, praktijkruimten, tentoonstellingsgalerijen, terrassen en balkons en andere.

Dit steentapijt is niet alleen ideaal voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties en restauraties. Indien de ondergrond stabiel, vast, droog en vetvrij is, moet de oude vloer niet gesloopt worden. Het steentapijt wordt erop uitgesmeerd en geeft een nieuwe look aan de ruimte. Ook trappen, wanden en plinten kunnen bekleed en gerenoveerd worden met siergrind. Een enig resultaat!

Het siergrindsteentapijt met een gesloten structuur wordt veel gebruikt in intensief gebruikte ruimten zoals inkomhallen, livings, keukens, veranda's, badkamers, toiletten, rond douches, studentenvertrekken, bejaardentehuizen en in winkels. Steentapijt waarop regelmatig water terecht komt, moet gesloten zijn, zodat het water goed kan opgedweild worden.

Binnen uw woning of appartement vormt het steentapijt met een open structuur een oplossing voor het rond dwarrelende stof in de slaapkamer. Bij voldoende reiniging een voordeel voor personen met een allergie. Terrassen en balkons vragen een open structuur.

Siergrindtapijt voelt op blote voeten aangenaam warm aan en is warmer dan een tegelvloer door de goede warmtegeleiding. Bijgevolg ideaal bij vloerverwarming.