Extra eindjaarskorting van 30 November t/m 7 Januari 2019 !

Steentapijt van marmer - Toepassing

Marmertapijt is ideaal voor uw woning of appartement, commerciële panden, galerijen, terrassen of balkons, veranda’s en andere plaatsen. Wilt u meer klasse, dan kiest u hiervoor.

Dit steentapijt is niet alleen ideaal voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties en restauraties. Indien de ondergrond stabiel, vast, droog en vetvrij is, moet de oude vloer niet gesloopt worden. Het steentapijt wordt erop uitgesmeerd en geeft een nieuwe look aan de ruimte. Ook trappen, wanden en plinten kunnen bekleed en gerenoveerd worden met een marmertapijt. Een enig resultaat!

Het marmeren steentapijt met een gesloten structuur wordt veel gebruikt in intensief gebruikte ruimten zoals inkomhallen, livings, keukens, veranda’s, badkamers, toiletten, rond douches en in winkels. Steentapijt waarop regelmatig water terecht komt, moet gesloten zijn, zodat het water goed kan opgedweild worden.

Binnen uw woning of appartement vormt het steentapijt met een open structuur een oplossing voor het rond dwarrelende stof in de slaapkamer. Bij voldoende reiniging een voordeel voor personen met een allergie. Terrassen en balkons vragen een open structuur.

Marmervloer voelt op blote voeten aangenaam warm aan en is warmer dan een tegelvloer door de goede warmtegeleiding. Bijgevolg ideaal bij vloerverwarming.