Extra eindjaarskorting van 30 November t/m 7 Januari 2019 !

Troffelvloer of mortelvloer - Inleiding

In het verleden werd de troffelvloer vooral gebruikt in de industriële wereld. Sinds een aantal jaren volgt de binnenhuisarchitectuur de trends van de industriële wereld.

De consument benut meer en meer de uitzonderlijke eigenschappen van de uiterst sterke troffelvloer in zijn leefwereld. Garages, keukens, badkamers, toiletten, livings, trappen en wanden krijgen door de troffelvloer een moderne eigentijdse uitstraling.

Een troffelvloer bestaat uit fijne, gekleurde, lichtechte kwartskorrels van verschillende grootte, gebonden met speciaal afgestemde epoxyharsen en een harder. De juiste mengverhouding van de korrelgroottes garandeert een buitengewoon dichte structuur, waardoor deze vloer oersterk en duurzaam is. Het fijnkorrelige geheel wordt gedicht met transparante toplagen. Zo verkrijgen we een gesloten, slijtvaste en naadloze vloer met een bovenmatig onderhoudsvriendelijk karakter.

Wij bieden u een brede waaier van kleuren en mengelingen aan. Zo combineert de troffelvloer een onovertroffen uitstraling van natuursteen met een strakke moderne look.