Extra eindjaarskorting van 30 November t/m 7 Januari 2019 !

Troffelvloer of mortelvloer - Toepassing

Traditioneel toegepast in industriële hallen, productieruimten van ondernemingen, drukkerijen, magazijnen, ambachtelijke werkplaatsen, ziekenhuizen, grootkeukens, professionele garages, kelders, slachterijen, voedingsindustrie.

Vandaag ook in alle vertrekken van uw woning of appartement, scholen, horecazaken, galerijen, winkelpanden, kantoren, showrooms, praktijkruimten, studentenvertrekken, bejaardentehuizen en andere.

Troffelvloer is niet alleen ideaal voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties en restauraties. Indien de ondergrond stabiel, vast, droog en vetvrij is, moet de oude vloer niet gesloopt worden. De troffelvloer wordt erop uitgesmeerd en geeft een nieuwe look aan de ruimte. Ook trappen, wanden en plinten kunnen bekleed en gerenoveerd worden met een troffelvloer. Een enig resultaat!

De troffelvloer voelt op blote voeten aangenaam warm aan en is warmer dan een tegelvloer door de goede warmtegeleiding. Bijgevolg ideaal bij vloerverwarming.

De troffelvloer geeft een exclusieve uitstraling aan trappen, wanden, vloeren en plinten in intensief gebruikte ruimten zoals inkomhallen, livings, keukens, veranda’s, badkamers, toiletten, rond douches en in commerciële plaatsen

.