Openingsuren toonzaal: Enkel op afspraak.

Troffelvloeren

Algemeen

Indien je een sterke vloer wil, die krasbestendig is en makkelijk te onderhouden, dan zou je een troffelvloer eens in overweging moeten nemen. Want troffelvloeren zijn niet alleen sterk en hygiënisch maar bieden je ook nog tal van andere voordelen.

Contacteer ons om de juiste soort te kiezen. We geven graag een woordje uitleg.
U kan alvast door onze realisaties bladeren om ideeën op te doen.

Eigenschappen en toepassingen

Een troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd en bestaat uit fijngemalen grind- of kwartskorrels die samengebonden worden door een epoxy kunsthars. Het epoxy maakt de vloer erg sterk en krijgt in combinatie met de coatingslagen zijn specifieke vloeistofdichte karakter.

Troffelvloeren worden toegepast in keukens, douche- en toiletruimtes, horecagelegenheden en industriële omgevingen. Deze populariteit heeft vooral te maken met de slijtvastheid en het hygiënische karakter van de vloer.

Troffelvloer

Voordelen van troffelvloer

  • Sterk, slijtvast en bestand tegen chemicaliën en zuren.
  • Naadloze vloer, stijlvol en makkelijk schoon te houden.
  • Combinatie met vloerverwarming is mogelijk.
  • Moderne industriële look.
  • Werkt geluiddempend (minder contactgeluid).
  • Slipvast.

Onderhoud

Troffelvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Deze gietvloer is naadloos, vloeistofdicht en resistent tegen chemicaliën. Het stof kunt u gemakkelijk opzuigen met de stofzuiger. Hardnekkig vuil en gemorste vloeistoffen kunt u verwijderen door het dweilen met warm water.