Openingsuren toonzaal: Enkel op afspraak.

Eco-vloeren

Algemeen

Onze Eco-vloeren zijn hoogwaardige, waterdichte cementgebonden producten met een unieke natuurlijke uitstraling. Ze zijn sterk, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en volledig waterdicht. Dus ook prima toe te passen in de badkamer of keuken. En dit zowel op wanden, vloeren, meubels, bladen als trappen.

Verschillende soorten

  • DellArte Eco-vloer
  • Cementgebonden gieten vloer
  • Beton-Cire
  • Mortex
  • Cementitious Micro Top

Contacteer ons om de juiste soort te kiezen. We geven graag een woordje uitleg.
U kan alvast door onze realisaties bladeren om ideeën op te doen.

Eco-vloer

Watervast

Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de bescherming laag aantasten.

Naadloos

Eco-vloer is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

Slijtvast

Eco-vloer is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Eco-vloer zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Eco-vloer. Het is namelijk een alkalische vloer- en wandafwerking.
Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Eco-vloer een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Eigenschappen

  • unieke natuurlijke uitstraling
  • sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk
  • naadloos, schimmelvrij en waterdicht
  • geschikt voor vloerverwarming
  • kan gewoon over tegels heen

Onderhoud

Jouw Eco-vloer is onderhoudsvriendelijk en slijtvast. We adviseren je om regelmatig te stofzuigen. Dat voorkomt eventuele krassen als gevolg van zand en stenen. Vlekjes kun je verwijderen met een nat microvezeldoekje. Om de vloer goed te reinigen, kun je wekelijks dweilen met een niet-chloorhoudend reinigingsmiddel. Met deze onderhoudstips blijft jouw vloer in topkwaliteit.

ecobeton